Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Gerçek hikaye” açıklamasında bulunduğu Yalı Çapkını isimli Star TV dizisi, son dönemlerin en popüler yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Gaziantepli ailelerin hayatlarını konu edinen dizinin gerçek hayatta hangi ailenin hikayesi olduğu halen izleyiciler tarafından merak edilirken dizinin son bölümünde yaşananlar seyirciyi adeta ekranlarının karşısına kilitledi.
Ana karakterler Seyran ile Ferit’in kavuşmasını beklerken ikinci kadın Pelin’in öne çıkartılmasından rahatsızlık duyan Yalı Çapkını izleyicisi, haftalardır diziyi ağır bir dil ile eleştiriyor. Pelin’in ikinci kadın olarak parlatılmasının doğru olmadığını, izlemek istedikleri sahnelerin Ferit- Seyran sahneleri olduğunu savunan seyirciler, dün akşam yayınlanan son bölümde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Sonunda senaristlerin kendilerini duymuş olduklarını düşünen izleyiciler, dizinin bir sahnesinde Orhan ile Ferit arasında geçen konuşma neticesinde asıl Yalı Çapkını’nın Orhan olduğuna kanaat getirdi.
Dizinin yayınlandığı ilk günden bu yana Yalı Çapkını’nın Ferit olduğu düşünülürken son bölümlerde Orhan ile ilgili ortaya çıkan sırlar seyircinin aklını karıştırdı. Hem İfakat ile hem de kendi sekreteri ile Gülgün’ü aldatan Orhan’ın Defne ile de büyük bir aşk yaşadığı ortaya çıktı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde babasının ilk kez yanında olduğunu hisseden Ferit’in gözyaşları içerisinde ettiği teşekkür, seyircinin yüreğine dokundu.
Gülgün ile Orhan’ın yaşadıkları henüz tam olarak ele alınmamışken akıllara Ferit’in Orhan’ın çocuğu olup olmadığı sorusu geldi. İzleyiciler, Ferit’in Orhan’ın üvey çocuğu olduğunu düşünmeye başladı.