Dünyalık menfaat ve çıkarlar bizleri öyle bir hale getirmiş ki ne önümüzü ne sağımızı nede solumuzu göremiyoruz veya görmek istemiyoruz.
Dünyalık menfaat ve çıkarlar bizleri öyle bir hale getirmiş ki ne önümüzü ne sağımızı nede solumuzu göremiyoruz veya görmek istemiyoruz.
Bu ülkede spor adı altında öyle ucuz kahramanlık peşinde koşanlar insanlar var ki gerçek kahramanları göremez olduk. Kendi menfaat ve çıkarları için söylemedik laf bırakmayan kişileri dinlemekten bıktık ama onlar anlatmaktan bıkmadı bıkmaya da niyetleri yok.
Türk milleti olarak asırlardır zor süreçler yaşadı yaşamaya devam ederken. Özelikle iki büyük spor kulüp başkanı pardon iki (şovmenin) sürekli bir maçı gündemde tutup sanki bu ülkenin başka sorunu yokmuş gibi ikide bir basın açıklaması yapmalarına anlam vermek mümkün değil. Türkiye şu anda hem dış güçlerle hemde içi güçlerle uğraşırken bu güzelim vatan için nice genç fidanları şehit verirken sizler hangi kafadasınız neyin peşindesiniz. Anlamış değilim. İnsanların kafasını karıştırıp bir birilerine kin nefret ettirmeye çalıştığınızı farkında bile değilsiniz. Sizin tek bir amacınız. Var oda milyonlarca taraftarlarımıza şirin görünmek için kurum ve kişileri zan altında bırakıp bir maç kazanmak ve ucuz kahramanlık peşinde olduğunuzu bu millet artık çok iyi biliyor. Görsel medya da bunlara destek veriyor nerdeyse anket düzenleyecekler kim haklı kim haksız Koç mu ? Cengiz mı ?
Fenerbahçe kulüp başkanı Ali Koç ve Galatasaray kulübü başkanı Mustafa Cengiz e. Hatırlatmakta yarar var diye düşünüyorum. Sporun dostluk kardeşlik olduğunu haftalar önce Şanlıurfa da iki mahalli amatör takımı tv de naklen yayınlanan maçta bütün Türkiye izledi ve gördü.
Şanlıurfa 1.amator küme play off Şampiyonluk maçında Badılllik Gençlik spor ve Çamlıdere gençlik sporun karşılaştı her iki kulüp başkanı çıktı aslanlar gibi açıklama yaparak biz şampiyonluğu kaybede biliriz ama yeter ki dostluk kazansın dediler. Nihayetinde de kazanan dostluk oldu.
Ayrıca bu iki kulübün Siz büyük kulüpler gibi. Gelirine gelir katmak gibi Ucuz karanlıklar peşinde olmadılar. Naklen yayın geliri yok. Federasyondan gelen para yok. sponsorluk yok. İdaadan gelen para yok. reklam geliri vs vs hiçbir gelirleri yok. tek amaçları gençlere ve ülke futboluna katkıda bulunmak.
Sizlere yakışan tıpkı bu iki amatör spor kulüp başkanları gibi. Kazanan dostluk olsun demektir. Hiç bir maç oynamadan mücadele etmeden kazanılmaz. Bir maçta üç seçenek vardır. Bir. Galibiyet iki. mağlubiyet üç. Beraberlik dördüncü seçenek şansı asla olmaz. Bu maç ne ilk nede son olacak Türkiye Cümhuriyet var oldukça derbi maçları da ebediyen olacaktır. Âmâ sizler olmayacaksınızO yüzden lütfen ucuz kahramanlık peşinden koşmayın. Kenara çekilin Çünkü gerçek kahramanlara gölge yapıyorsunuz. Gencecik fidanlar bu vatan için şehit düşerken. Sizlerde Bozuk plak gibi aynı lafları tekrarlayıp milyonların kafasını kurcalamaya devam ediyorsunuz buna da hakkınız yok.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Gerçek kahramanlarımızın ruhları ş