CNN Türk’ün Özel Haberler Şefi olarak görev yapan Fulya Öztürk, canlı yayın programında Sinan Oğan’ı konuk etti. İlk tur seçiminin ardından dağılan Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan ve seçimin kilit isimlerden birisi olarak değerlendirilen Oğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ikinci tur seçiminde Cumhur İttifakı’nın adayı olan mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini bildirdi.


Canlı yayında Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtlayan Oğan, Cumhuriyet Halk Partisi ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ konusu açılınca soru bitmeden saati işaret etti. Oğan’ın bu hareketi üzerine soruyu sormaktan vazgeçen ve programı kapatan Öztürk, sosyal medyadan tepki gördü.

Sinan Oğan’ın tartışmalara yol açan hareketi ile ilgili açıklama yapan Fulya Öztürk, Twitter hesabı üzerinden yayınladığı gönderide şu ifadeleri kullandı: “Yine hayal ürünü yorumlar. 1.5 saat sürmüştü program ve Sinan Bey’in BBN TÜRK’e 14:00’da yayın söz vardı… O hareketi yaptığı an saat 14:00’a geliyordu. Tamam mııı uydurma makineleri”

Yorumlar
Editör Hakkında