Şahan Gökbakar’ın Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yapmış olduğu paylaşım bazı sosyal medya kullanıcılarının da tepkilerine sebep olurken Enver Aysever yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Arkadaşınızla mı konuşuyorsunuz Şahan? Talimat veren bu dil, bu şımarıklık, son günlerde biraz siyasal meselelere merak sardınız diye yaşça sizden büyük ve belki gelecek cumhurbaşkanı olacak, milyonları teslim eden birine böyle seslenme hakkını, haddini verir mi?”


Aysever’in paylaşımına Şahan’dan da cevap gecikmedi. Gökbakar, tepki çeken o paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Yaaaaa hadiiii Enveeeeer hadiiii. Küfür ettireceksin kendine boş yere… Dost tavsiyesiymiş… Hadeeee!”

Enver Aysever ile Şahan Gökbakar arasında yaşananlara Hayko Cepkin de dahil oldu. Ünlü şarkıcı, Twitter hesabı üzerinden yayınlamış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Yazı ellerine ulaşmış hemmmmeen dediklerinizin gereğini yerine getiriyorlarmış efendim. Hepimizin kırgınlıkları ve söyleyecekleri var. Saatini bekliyoruz. Hatta hepimiz çoook kızgınız ve gerginiz. Sabrediyoruz. Hatta onlarca fikir üretiyor herkes, en doğrusunu bilir gibi. Allah’tan siyasetin içinde değiliz. Şükür ki değiliz. Çözümleri ya da çözümsüzlüklerini siyasiler kendileri bulmak zorunda. Vakitleri de kalmadı zaten ama moral gerektiren şu dönemde son seçim günü için mücadele veren tevazu sahibi bir insanın üzerine basmışsın. Şimdi sana da telefon açar ‘Dediklerinizi okuyoruz evladım’ der. Başkası da demez zaten. Ondan oluyor zaten bu hırpalamalar.”

Yorumlar
Editör Hakkında