Burçlar aleminin en dengesiz burcu olarak nitelendirilen İkizler burçları, haklarını yedirmemek konusunda ustalardır. Yalnızca kendilerine karşı değil başkalarına karşı yapılan haksızlıklara da tahammül gösteremeyen İkizler burçları, laf sokmak konusunda da oldukça başarılılardır. Kendi bildikleri yoldan asla vazgeçmeyen ve bu uğurda da en yakınlarını dahi görmezden gelebilen İkizler burçları, bu tavırları sebebi ile çoğunluk ile ukala olarak değerlendiriliyorlar.

Burçlar aleminin egosu en yüksek burcu, Aslan burcudur. Kendilerini her koşulda beğenen, diğer burçlardan üstün gören ve her şeyin en doğrusunu kendilerinin bileceğini düşünen Aslanlar, kalp kırma konusunda sınır tanımazlar. Egolarına yenik düştükleri için çoğu zaman ukala tavırlar sergileyen Aslanlar, yalnızca en yakınları tarafından sevilirler.

İkizler burçları ile benzer özelliklere sahip olan Yaylar, çoğu zaman patavatsızlıkları ile öne çıkarlar. İçlerinden geçen her şeyi, herkesin yanında söyleyebilecek potansiyelde olan Yaylar, bu özellikleri sebebi ile ukala olarak değerlendirilirler.

Yorumlar
Editör Hakkında