Ceylanpınar Kaymakamlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilçede yapımı tamamlanan 1. Etap TOKİ deprem konutlarının anahtar teslimi gerçekleştirildiğini duyurdu.

CEYLANPINAR’DA TOKİ DEPREM KONUTLARI HAK SAHİPLERİNİ BULDU

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilde yıkıma yol açan şiddetli deprem birçok evin yıkılmasına ve çok sayıda yapıda ağır hasara neden olmuştu. Şanlıurfa da bu afetin etkilerini hisseden iller arasında yer aldı.

TOKİ tarafından inşa edilen deprem konutları Ceylanpınar ilçesinde hak sahiplerine teslim edildi. 1. Etap kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreninde vatandaşlar mutluluk yaşadı.

Ceylanpınar’da Depremzedeler Yeni Evlerine Kavuştu Görsel 1

CEYLANPINAR’DA DEPREMZEDELERE İLK TOKİ KONUTLARI ANAHTAR TESLİMİ YAPILDI

Ceylanpınar Kaymakamlığı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelerde bulundu:

“İlçemizde 06.02.2023 Tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri sonrasında, kalıcı afetzede konutlarından hak sahibi olan vatandaşlarımızın 1. Etap TOKİ deprem konutlarının anahtar teslimi gerçekleştirildi. 1. Etap TOKİ deprem konutlarının anahtar teslimi gerçekleştirildi” dedi.

Ceylanpınar’da Depremzedeler Yeni Evlerine Kavuştu Görsel 2

Kaynak: Ceylanpınar Kaymakamlığı