Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü’nün katılımıyla gerçekleşen yemek programında, ilçedeki görev sürelerini tamamlayan Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Sedat Ata, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Osman Berber ve İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Yardım ile komiser ve komutanlar yer aldı.

Düzenlenen programa mülki idare amirleri ve yargı mensupları da katılım sağladı. Cumhuriyet Başsavcısı Batuhan Sandal, Adalet Komisyonu Başkanı Muhammet Yasin Güler ve ilçedeki çeşitli kurumların müdürleri, tayini çıkan personeli veda yemeğinde yalnız bırakmadı.

KAYMAKAM ÜLKÜ PLAKET VE BAŞARI BELGESİ VERDİ
Viranşehir’in asayiş ve güvenliği için görev yapan personelin uğurlandığı programda, Kaymakam Kemal Ülkü tarafından ilçeye sunulan hizmetler dolayısıyla bir teşekkür konuşması gerçekleştirildi.

İlçedeki mesailerini tamamlayan Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Sedat Ata, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Osman Berber, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Yardım başta olmak üzere ilçeden ayrılan komiser ve komutanlara, Kaymakam Ülkü tarafından plaket ve başarı belgeleri takdim edildi.

Tayini çıkan güvenlik güçleri ve askeri erkan onuruna verilen yemek programı, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Görev yaptıkları süre zarfında Viranşehir ilçesinde verdikleri emek ve sağladıkları katkılar için emniyet ile askeri personele teşekkür edilerek, yeni görev yerlerinde başarılar dilendi.






