Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, 2. Lig Beyaz Grup play-off 1. Turunda sahasında Muğlaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma, 30 Nisan Perşembe günü Şanlıurfa’daki 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak.

ŞANLIURFASPOR MU, MUĞLASPOR MU FİNALE ÇIKACAK?

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak müsabaka, Muğla’da devam edecek. Her iki karşılaşmadan alınacak toplam skor sonucunda bir ekip play-off finaline yükselecek.

ŞANLIURFA İL SPOR GÜVENLİK KURULU’NDAN KRİTİK KARAR

Kritik maç öncesi Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda alınan karar doğrultusunda, güvenlik gerekçeleri dikkate alınarak Muğlaspor taraftarlarının stadyuma alınmamasına karar verildi.

Batman Maçı Öncesi Şanlıurfasporlu Taraftarlara Kötü Haber! (2)

MUĞLASPORLU TARAFTARLAR STADYUMA ALINMAYACAK

Karara göre, 30 Nisan Perşembe günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak müsabakaya Muğlasporlu taraftarlar alınmayacak.

ALİ ÇİÇEK’TEN YETKİLİLERE ÇAĞRI

Kararla ilgili urfanatik mikrofonlarına açıklamada bulunan 63 Fanatikler Dernek Başkanı Ali Çiçek, Muğlasporlu taraftarların stadyuma alınması için yetkililere çağrıda bulundu.

“FUTBOL TARAFTARLA, SEYİRCİYLE GÜZEL”

Muğlasporlu taraftarlara deplasman yasağı getirildiğini ifade eden 63 Fanatikler Dernek Başkanı Ali Çiçek, “Şanlıurfaspor taraftarları olarak perşembe günü saat 20.00’de oynayacağımız maça çok ciddi şekilde hazırlanıyoruz. Takımımızın 12. adam gücünü en güçlü şekilde hissettireceğiz. Futbol taraftarla, seyirciyle güzel. Ancak spor şubeden aldığımız bilgilere göre Muğlaspor taraftarına deplasman yasağı getirildiğini öğrendik” dedi.

63 Fanatikler Dernek Başkanı Ali Çiçek

“YASAKLAR KALKSIN” ÇAĞRISI

Yasağın kalkması için yetkililere çağrıda bulunan Çiçek, “Taraftar olarak bu yasakların kaldırılmasını istiyoruz. Onlar buraya gelsin, biz de Muğla’ya gidelim. Takımımızı hem iç sahada hem deplasmanda desteklemek istiyoruz. Biz takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Geçtiğimiz maçta da 63 Fanatikler Taraftarlar Derneği olarak Muğla deplasmanına gittik. Orada da kapalı gişe bir atmosfer oluşacaktı ancak ne yazık ki bu yasaklar buna engel oldu. Eğer bu yasak Muğlaspor taraftarına geldiyse, pazartesi günü oynanacak maçta Şanlıurfaspor taraftarına da uygulanabilir. Bu nedenle başta Sayın Valimiz ve Emniyet Müdürümüz olmak üzere yetkililerden bu yasağın kaldırılmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“HEDEF GALİBİYET VE FİNAL”

30 bin kişiyle stadyumu dolduracaklarını belirten Çiçek, “Bugün Şanlıurfaspor’un çok büyük bir taraftar kitlesi var. Taraftar gücümüzü sahada en iyi şekilde hissettireceğiz. Muğlaspor burada gerçek bir taraftar atmosferinin nasıl olduğunu görecek. İnşallah 30 bin taraftarımızla birlikte rakibimizi sahada baskı altına alacağız. Sahadan galibiyetle ayrılıp pazartesi günü deplasmandan da puan alarak finale kalacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfaspor Taraftarına Kötü Haber Sıfır Tv Maçları Canlı Yayınlanacak (2)

Muhabir: Ahmet Durmuş