Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hasan Kökrek, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini Bingöl İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan’a devretti. Devir teslim töreni, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirildi.
Törende Hasan Kökrek, Abdulhaluk Çakan’a çiçek takdim ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Abdulhaluk Çakan da Hasan Kökrek’e Ağrı’da yürüttüğü hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde başarılar temennisinde bulundu.

ABDULHALUK ÇAKAN GÖREVİNE BAŞLADI
Abdulhaluk Çakan, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’in tensipleriyle Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladığını belirtti.
Görevini büyük bir sorumluluk bilinciyle yürüteceğini ifade eden Çakan, eğitim alanındaki çalışmalarını Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda sürdüreceklerini kaydetti.

EĞİTİM ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLECEK
Çakan, öğrencilerin milli ve manevi değerlerine bağlı, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden, araştıran, sorgulayan ve üretken bireyler olarak yetiştirilmelerine yönelik çalışmalar yürütüleceğini belirtti.
İl genelindeki öğrencilerin nitelikli eğitim imkanlarına erişebilmesi amacıyla eğitim faaliyetlerinin sürdürüleceğini aktaran Çakan, eğitim hizmetlerinde adalet, fırsat eşitliği, istişare ve ortak akıl anlayışıyla hareket edileceğini ifade etti.

İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞILACAK
Öğretmenler, okul yöneticileri, öğrenciler, veliler, kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerle iş birliği içerisinde çalışmaların devam edeceğini belirten Çakan, Ağrı'nın eğitim alanındaki hedeflerine katkı sunmak için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Akademik başarının yanı sıra bilim, sanat, kültür, spor ve sosyal alanlarda öğrencilerin gelişimlerinin destekleneceğini ifade eden Çakan, görevinin Ağrı’ya, eğitim camiasına ve öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu.





