AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, Şanlıurfa’ya 61’i uzman olmak üzere toplam 70 hekim kadrosu ihdas edildiğini duyurdu.
Dusak, başta Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu olmak üzere, emeği geçen tüm bakanlık yetkililerine teşekkür etti.
Yeni kadroların, çocuk sağlığı, yoğun bakım, kadın doğum ve anestezi gibi birçok alanda sağlık hizmetlerinin kalitesini güçlendireceği belirtildi.
Milletvekili Dusak, açılan kadroların Şanlıurfa’ya, sağlık camiasına ve vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.
“ŞEHRİMİZE, SAĞLIK CAMİAMIZA VE KIYMETLİ VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Konu ile ilgili paylaşımın tamamında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, “Şanlıurfa’mıza, çoğu stratejik ve kritik alanlarda olmak üzere 61’i uzman toplam 70 hekim için münhal kadro ihdas edilmiştir. Başta Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu olmak üzere emeği geçen tüm bakanlık yetkililerine gönülden teşekkür ederiz. Bu kadrolar, çocuk sağlığından yoğun bakıma, kadın doğumdan anesteziye kadar birçok alanda sağlık hizmetimizin niteliğini daha da güçlendirecek. Şehrimize, sağlık camiamıza ve kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.