2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Elazığspor, 2 Ocak’ta başlayıp 6 Şubat’ta sona erecek olan kış transfer dönemi öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
4 FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME İMZALANDI
Bordo-beyazlı ekip, transfer çalışmaları kapsamında Ali Altınöz, Çağlayan Menderes, Sakıb Aytaç ve Sertaç Çam ile sözleşme imzaladı.
“BORDO-BEYAZLI FORMAMIZLA BAŞARILAR DİLERİZ”
Transferleri sosyal medya hesaplarından duyuran Elazığspor, “Ailemize hoş geldiniz Ali Altınöz, Çağlayan Menderes, Sakıb Aytaç, Sertaç Çam. Kulübümüz, profesyonel futbolcular Ali Altınöz, Çağlayan Menderes, Sakıb Aytaç ve Sertaç Çam ile sözleşme imzalamıştır. Transferlerin hem kulübümüze hem de oyuncularımıza hayırlı olmasını diler, bordo-beyazlı formamızla başarılar dileriz.”

FORMA NUMARALARI BELLİ OLDU
Yeni transferlerin Elazığspor’da giyeceği forma numaraları da belli oldu. Buna göre, Sertaç Çam 10 numaralı, Sakıb Aytaç 4 numaralı, Çağlayan Menderes 34 numaralı, Ali Altınöz ise 17 numaralı formayı giyecek.
ELAZIĞSPOR, 30 PUAN İLE 8’İNCİ SIRADA
Ligde geride kalan 19 haftada 9 galibiyet, 3 beraberlik, 6’da mağlubiyet alan Elazığspor, 1 haftayı ise bay geçti. 30 puan ile ligde 8’nci sırada yer alan Elazığspor ile lider Batman Petrolspor arasında 12 puan fark bulunuyor.






