2026-2027 sezonunda 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan yeni sezona hazırlanıyor.
GENÇ FUTBOLCULAR DENENİYOR
Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın raporu doğrultusunda transferlerini gerçekleştiren sarı-yeşili ekip, bazı genç futbolcuları ise deneme antrenmanına alıyor.
YENİ SEZON ÖNCESİ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ
Şanlıurfaspor son olarak 2022-2023 sezonunda sarı-yeşili forma ile 2. Lig play-off şampiyonluğu yaşayan Hüseyin Erkan ile görüşme gerçekleştirdi.

ANKARA’DAKİ KAMPA KATILDI
Görüşmeler sonucunda Erkan, Şanlıurfaspor’un transfer teklifini kabul etti. Sezon sonuna kadar sarı-yeşili ekip ile anlaşan genç futbolcu, Ankara’daki kampa katıldı.
33 MAÇTA 9 GOLE KATKI SAĞLADI
Geçtiğimiz sezon 3. Lig ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor formasını terleten merkez orta saha oyuncusu Hüseyin Erkan, toplam 33 maçta görev aldı. Erkan bu karşılaşmalarda 6 gol atarken, 3’de asist yaptı. 9 gole katkı sağlayan Hüseyin, 1.602 dakika süre aldı.
“HOŞ GELDİN HÜSEYİN ERKAN”
Transferi sosyal medyadan duyuran Şanlıurfaspor Kulübü, “Kulübümüz, 2026-2027 sezonu kadro planlaması kapsamında profesyonel futbolcu Hüseyin Erkan ile anlaşmaya varmıştır. Şanlıurfaspor ailesinin yeni bir parçası olan Hüseyin Erkan’a hoş geldin diyor, sarı-yeşilli armamız altında başarılar ve zaferlerle dolu bir sezon diliyoruz. Hoş geldin Hüseyin Erkan.”






