Olay, Karaköprü ilçesine bağlı Doğukent Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde bulunan bir fırında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre fırında çalıştığı öğrenilen 13 yaşındaki Müslüm B.’nin eli, henüz belirlenemeyen bir nedenle hamur kesme makinesine sıkıştı.

İtfaiye Ekipleri Seferber Oldu

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, titiz ve dikkatli bir çalışma yürüterek çocuğun elini sıkıştığı makineden kısa sürede kurtardı.

Şanlıurfa’da İtfaiyenin Zamanla Yarışı Hayat Kurtardı (2)

Yaralı Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

İlk müdahalesi olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan Müslüm B., ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa’da İtfaiyenin Zamanla Yarışı Hayat Kurtardı (1)

Olayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Yaşanan kazayla ilgili olarak Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından inceleme başlatılırken, çocuk işçiliği ve iş güvenliği konularının yeniden gündeme gelmesi dikkat çekti.

Muhabir: İbrahim Çakmak