Nesine 2. Lig’de 20. hafta heyecanı yaşanırken, Şanlıurfaspor 2026 yılının ve sezonun ikinci devresinin ilk maçında deplasmanda Beykoz Anadoluspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-yeşilli ekip, zirve yarışını sürdürmek adına bu kritik mücadeleden galibiyetle dönmeyi amaçlıyor. Ligde oynadığı maçlar sonunda 38 puan toplayarak 3. sırada yer alan Şanlıurfaspor, üst sıralarla arasındaki puan farkını kapatmak ve sezonun ikinci yarısına moralli bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını bu yönde şekillendirdi.

KRİTİK MAÇIN HAKEM KADROSU BELİRLENDİ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beykoz Anadoluspor – Şanlıurfaspor karşılaşmasını yönetecek hakemleri resmi olarak duyurdu. Buna göre, İstanbul’daki zorlu randevuda Mustafa Ünver düdük çalacak. Ünver’in yardımcılıklarını Hüseyin Can ve Şükrü Mert yapacak; mücadelenin dördüncü hakemi ise Furkan Sarıoğlan olarak açıklandı. Atanan hakem heyeti yönetiminde oynanacak bu maç, her iki takımın ligdeki kaderi ve puan tablosundaki konumu açısından büyük önem taşıyor.
MÜCADELE 11 ARALIK’TA İSTANBUL’DA OYNANACAK
Zorlu deplasman mücadelesi, 11 Aralık Pazar günü saat 13.00’te İstanbul’daki Maltepe Hasan Polat Stadı’nda gerçekleştirilecek. Şanlıurfaspor, şampiyonluk hedefleri doğrultusunda bu dış saha engelini kayıpsız geçmeyi hedeflerken, teknik heyet ve oyuncuların mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağı kaydedildi. 20. hafta müsabakası, sarı-yeşilli ekibin zirve hattındaki yerini koruması ve puanını yükseltmesi adına sezonun en kritik virajlarından biri olarak görülüyor.





