İdo Tatlıses ile evliliğinden dünyaya gelen ikiz oğullarıyla vakit geçirdiği anları sosyal medya hesabından paylaşan Yasemin Şefkatli, çocuklarının büyüme sürecine dair hislerini dile getirdi.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, 7 Ekim 2021'de görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Mutlu bir evlilik sürdüren çift 22 Ocak 2024'te İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikiz oğullarını kucaklarına aldı.

İdo Tatlıses Ve Yasemin Şefkatli

YASEMİN ŞEFKATLİ'DEN İKİZLERİYLE DUYGUSAL PAYLAŞIM

Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftin oğulları Sinan Emir ve İbrahim Ayel son görüntüleri ortaya çıktı. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Yasemin Şefkatli, çocuklarıyla geçirdikleri anları takipçileriyle paylaştı.

“BU ANA HEP HASRET KALACAĞIM”

İkizlerin her geçen gün biraz daha büyümesine vurgu yapan Yasemin Şefkatli, paylaştığı videonun altına “ biliyorum büyüyorsunuz ama ben bu ana hep hasret kalacağım” notuyla paylaşımda bulundu.

İdo Tatlıses Ve Yasemin Şefkatli 1

PAYLAŞIMA BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Kısa sürede sosyal medyada beğeni alan paylaşımda Şefkatli’nin takipçileri tarafından yorum gecikmedi. Gönderide yapılan yorumlarda özellikle "Maşallah", "Çok tatlılar" ve "Allah nazarlardan korusun" şeklindeki yorumlar, paylaşımın altında en çok öne çıkan ifadeler arasında yer aldı.

Yasemin Şefkatli-1

Muhabir: Halime Çiftçi