Harran Belediyesi kırsal mahallelerde yol kalitesini artırmak amacıyla başlattığı asfalt serim çalışmaları öncesindeki hazırlıklarına hız verdi. Belediye ekipleri mahalle içi asfalt serimi öncesinde gerekli olan dolgu ve reglaj çalışmalarını başlattı. Yürütülen altyapı çalışmaları ilk etapta Damlasu ve Tüccariye Mahallelerinde start aldı.

EKİPLERİN SAHADAKİ HAZIRLIK SÜRECİ

Belediye ekipleri belirlenen program dahilinde Damlasu ve Tüccariye Mahallelerindeki yol düzeltme ve dolgu işlemlerini sürdürüyor. Kırsal mahallelerdeki ulaşım standardını yükseltmeyi hedefleyen çalışmalar, asfalt serimi öncesinde yolların hazır hale getirilmesini kapsıyor. Ekiplerin sahadaki hazırlıklarının tamamlanmasının ardından asfalt serim aşamasına geçileceği bildirildi.

Harran Belediyesi Kırsal Mahallelerde Yol Çalışması Başlattı-1

BAŞKAN ÖZYAVUZ VE MUHTARLARIN AÇIKLAMALARI

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz kırsal kesimdeki yol ağını modern standartlara kavuşturmak için planlı ve etap etap ilerleyen bir çalışma yürüttüklerini belirtti. Özyavuz Damlasu ve Tüccariye mahallelerimizden başlayarak kırsal kesimdeki tüm mahallelerimizin mahalle içi asfalt serimini yapacağız. Cenab-ı Allah'ın izniyle önümüzdeki kış ayına girmeden tüm mahallelerimizin mahalle içi asfalt serimini bitirmiş olacağız. Harran halkımıza hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

Damlasu ve Tüccariye Mahalle Muhtarları da yürütülen çalışmalardan dolayı Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür ederek hizmetlerin mahalle sakinleri adına memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Harran Belediyesi Kırsal Mahallelerde Yol Çalışması Başlattı-2

Kaynak: Harran Belediyesi