2025 yılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından hazırlanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınavına sayılı günler kaldı. Yaklaşık 2,5 milyon öğrencinin katılım sağlayacağı YKS sınavında şimdiden sınav kaygısı en üst seviyelerde hissedilmeye başlandı.

81 ilde gerçekleşecek ve olan sınav için merak edilen sorulardan biri nüfus müdürlüklerinin açık olup olmayacağı oluyor.

ÖĞRENCİLER MAĞDUR EDİLMEYECEK

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sınava girecek öğrenciler için nüfus müdürlüğünden açıklama geldi. Siverek İlçe Nüfus Müdürlüğü sınav günleri açık olacak.

Siverek Nüfus Müdürlüğü, 2025-YKS sınavına katılacak adaylardan kimliğini kaybedenler için Nüfus Müdürlüğü’nün 21.06.2025 Cumartesi 07:00-17:00 22.06.2025 Pazar 07:00-15.30 saatlerinde açık olacağını açıkladı.

YENİ KİMLİK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Kimlik kartı başvurusu için son 6 ay içinde çekilmiş 1 biyometrik fotoğraf ve kimlik beyanı için nüfus cüzdanı, uluslararası aile cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi, memur cüzdanı, avukat kimlik kartı veya basın kartı gibi kimlik belgesi yerine geçen fotoğraflı bir belgenin olması yeterli olacak.

SİVEREK İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ NEREDE?

SİVEREK İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ İLETİŞİM NUMARASI

E-Posta: [email protected]

Telefon: 0 (414) 552 21 61

Faks: 0 (414) 552 21 61

Kaynak: Haber Merkezi