Şanlıurfa’da düzenlenen düğün siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Sezgin ve Hamidanoğlu ailelerinin çocukları Ali Murat Sezgin ile Helin Hamidanoğlu, düzenlenen nikah merasimiyle dünyaevine girdi. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği törende, çiftin mutluluğu gözlerinden okundu.

Törene katılan davetliler, genç çifti tebrik ederek iyi dileklerini iletti. Yemek ikramı ve yöresel müzik ile oyunlarla geçen düğün, renkli görüntülere sahne oldu. Sezgin ve Hamidanoğlu aileleri düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

BAŞKAN BUCAK NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, genç çiftin nikah törenine katılarak şahitlik yaptı. Bucak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Sezgin ve Hamidan ailelerinin evlatları Ali Murat Sezgin ile Helin Hamidanoğlu’nun nikah merasimine katılarak şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadık. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar, sevgi ve huzur dolu bir hayat diliyorum.”






