Zülfikar ve Hatice Sarman’ın oğlu Serkan Sarman, hayatını Özlem Pirinç ile birleştirerek dünya evine girdi. Büyük bir coşkuya sahne olan düğün renkli görüntülere sahne oldu.

Sarman Ailesi Düğün 1

Düğün öncesinde düzenlenen kına gecesinde davetliler, yöresel müzikler eşliğinde halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Gecede zaman zaman duygusal anlar yaşanırken, damat Serkan Sarman ile gelin Özlem Pirinç’in mutlulukları yüzlerinden okundu.

Sarman Ailesi Düğün

NİKAH VE DÜĞÜN TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

Düzenlenen düğün töreni ise geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Törene Hilvan Belediye Başkanı Serhan Paydaş, iş insanı İbrahim Sarman ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Misafirler, genç çiftin bu mutlu gününde onları yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oldu.

Düğün boyunca tebrikleri kabul eden Serkan ve Özlem çifti, misafirlerle yakından ilgilenerek mutluluklarını paylaştı. Davetliler, genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Sarman Ailesi Düğün 3

SARMAN AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

Sarman ailesi, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost, akraba ve davetlilere teşekkür ederek, katılımlarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bizler de Serkan Sarman ve Özlem çiftine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz.

Sarman Ailesi Düğün 2

Sarman Ailesi Düğün 5

Muhabir: Musa Orak