Şanlıurfa’nın en işlek caddelerinden olan Sarayönü Caddesinde dilenci olduğu iddia edilen bir şahıs yolda uzandı. O anlar yolda geçen bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

SARAYÖNÜ CADDESİ’NDE BİR ŞAHIS KALDIRIMDA UZANDI

Şehrin en kalabalık noktalarından biri olan Sarayönü Caddesi'nde, dilenci olduğu iddia edilen bir kişi yolun ortasına boylu boyunca uzandı. Çevredeki yayaların geçişini engelleyen şahsın rahat tavırları yoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Sarayönü Caddesinde İlginç Manzara 1

ŞANLIURFA’DA İLGİNÇ MANZARA

Sarayönü Caddesi, ilginç bir manzaraya sahne oldu, kaldırımın tam ortasına uzanarak çevredekilerin geçiş güzergahı kapatan bir şahıs çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu.

Sarayönü Caddesinde İlginç Manzara

ŞANLIURFA VALİSİ TARAFINDAN YASAKLANDI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak tarafından alınan karar doğrultusunda kent genelinde sokaklarda dilencilik ve hanutçuluk yapan kişilere yönelik yasak uygulaması başlatılmıştı.

Bu kapsamda yasak çerçevesinde Vatandaşları rahatsız eden her türlü para talebi ve izinsiz satış faaliyeti yasak kapsamına alındı, kurallara uymayan kişiler hakkında idari para cezası ve gerekli durumlarda adli işlem uygulanacağı bildirildi.

Muhabir: Halime Çiftçi