2026-2027 sezonunda 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor’da yeni sezon öncesi hazırlıklar sürüyor.
Bir yandan transfer görüşmelerini gerçekleştiren Yönetim, bir yandan transfer tahtasını açmak için mücadele ediyor.
Fakat genel kurulda haftalar geçmesine rağmen Şanlıurfaspor’da herhangi bir gelişmenin yaşanmaması tartışmalara neden oldu.
Son günlerde Şanlıurfaspor hakkında yapılan yorumlar ve eleştiriler sonrası Başkan Yardımcısı Abdülkadir Badıllı, sessizliğini bozdu.
Sessiz kalmalarının çalışmadığı anlamına gelmediğini ifade eden Badıllı, “Bu süreçte yapılacak erken açıklamalar, yürütülen görüşmelere zarar verebilir ve kulübümüzün maddi menfaatlerini olumsuz etkileyebilir” dedi.
“BİREBİR GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Sosyal medya hesabı üzerinde yorum yapan Abdulkadir Badıllı, “Son günlerde kulübümüz hakkında yapılan yorumları ve taraftarlarımızın endişelerini yakından takip ediyoruz. Herkesin ortak isteğinin güçlü, başarılı ve yeniden zirveye oynayan bir Şanlıurfaspor olduğunu biliyoruz. Ancak bilinmesini isteriz ki; sessiz kalmamız çalışmadığımız anlamına gelmez. Yönetim kurulu olarak son haftalarda özellikle transfer tahtasının açılması için FIFA ve TFF nezdinde gerekli başvuruları yaptık, geçmiş dönemden kalan borç dosyalarıyla ilgili alacaklı futbolcular ve menajerlerle birebir görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Ayrıca kulübümüzün toplam borç yükünü azaltmak amacıyla yapılandırma görüşmeleri yürütüyor, bazı dosyalarda önemli indirimler sağlamak için pazarlıklarımızı sürdürüyoruz.

“SONUÇ ALMADAN BİLGİ VERMEMEYİ TERCİH EDİYORUZ”
Bu süreçte yapılacak erken açıklamalar, yürütülen görüşmelere zarar verebilir ve kulübümüzün maddi menfaatlerini olumsuz etkileyebilir. Özellikle ödeme planları ve indirim oranları netleşmeden yapılacak paylaşımlar, anlaşma aşamasındaki dosyaların bozulmasına neden olabileceği için sonuç almadan kamuoyuna bilgi vermemeyi tercih ediyoruz. Bizim önceliğimiz; günü kurtarmak değil, Şanlıurfaspor’un geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmektir. Bu doğrultuda sadece mevcut borçları kapatmakla kalmayıp, kulübün gelirlerini artıracak sponsorluk görüşmeleri ve altyapı yatırımları üzerinde de çalışmalar yürütüyoruz. Taraftarımızdan tek ricamız, bu zorlu süreçte kulübümüze ve yönetimimize güvenmesi ve sabır göstermesidir.
“ŞANLIURFASPOR’U HAK ETTİĞİ YERLERE BİRLİKTE TAŞIYALIM”
İnanıyoruz ki transfer tahtası açıldığında ve yürüttüğümüz bu somut çalışmalar sonuç verdiğinde, bugün gösterdiğimiz sessizliğin nedenini herkes daha iyi anlayacaktır. Bu arma hepimizin ve bu yolculukta en büyük gücümüz sizlersiniz. Gelin, omuz omuza verelim, inancımızı kaybetmeden kulübümüzün yanında duralım ve Şanlıurfaspor’u hak ettiği yerlere birlikte taşıyalım. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte başaracağız” dedi.





