2025-2026 futbol sezonunda 2. Lig’de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.
Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren sarı-yeşili ekip, bir yandan da Temmuz ayı içerisinde başlayacak kampa hazırlanıyor.
LEVENT GÜLEN, ŞANLIURFASPOR’DA
Futbol Yorumcusu Nazım Türknas, Şanlıurfaspor Kulübü’nün transfer çalışmaları kapsamında Polonya’nın Lks Lodz takımının başarılı stoperi Levent Gülen’i renklerine bağladığını iddia etti.
“ŞANLIURFASPOR, MUTLU SONA YAKLAŞAN TARAF DURUMUNDA”
Türknas, transferlerle ilgili şu açıklamada bulundu; “Pek çok takımın transfer listesinde bulunan Polonya’nın Lks Lodz takımının başarılı stoperi Levent Gülen’in transferinde Şanlıurfaspor, mutlu sona çok yaklaşan taraf durumunda” dedi.
29 MAÇTA 1 GOL ATTI
Lks Lodz formasıyla 29 maça çıkan Levent Gülen, bu karşılaşmalarda 1 gol attı. Toplam 2 bin 561 dakika süre alan Gülen, 4’de sarı kart gördü.