2025-2026 sezonu öncesi antrenmanlarda sakatlanan Şanlıurfasporlu Emircan Altıntaş ile ligin 2. Haftasında deplasmanda oynanan Bucaspor 1928 maçında sakatlanan Burak Can Çamoğlu, Kepez Belediyespor, Erbaaspor, İnegölspor ve İskenderunspor maçlarında forma giyemedi.
EMİRCAN VE BURAK ANTRENMANLARA KATILDI
Uzun bir süredir sakatlığı devam eden Burak ve Emircan’ın akıbeti belli oldu. Edinilen bilgilere göre Burak ve Emircan, ligin 7. Haftasında oynanacak 24 Erzincanspor maçı öncesi takımla antrenmanlara katıldı.

BAKKAL, EMİRCAN’A GÖREV VEREBİLİR
Emircan Altıntaş’ın antrenmanlara dizi sarkılı olarak katılması dikkat çekti. Takımla birlikte çalışan Emircan’ın Erzincanspor maçında forma giyip giymeyeceği ise maç günü Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın karar vereceği öğrenildi.
BURAK, 4 HAFTA SONRA SAHALARA GERİ DÖNDÜ
Ligin 2. Haftasında oynanan Bucaspor 1928 maçının 12. Dakikasında sakatlanan Burak Can Çamoğlu ise 4 hafta sonra kente gelerek antrenmanlara katıldı. Bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Çamoğlu’nun ise 24 Erzincanspor maçı kadrosuna alınıp alınmayacağı belirsizliğini koruyor.






