TFF 2. Lig Kırımız Grup’ta mücadele eden Adanaspor, geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörlük görevine Şanlıurfaspor’un eski çalıştırıcısı Cihat Arslan’ı getirdi.
Yeni sezon öncesi kampa girecek olan Turuncu-beyazlı ekipten flaş bir karar alındı.
ARSLAN İLE YOLLAR AYRILDI
Yönetim, 2025-2026 futbol sezonu başlamadan Teknik Direktör Cihat Arslan ile yollarını ayırma kararı aldı.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ADANALI İSİM OLDU
Arslan ile yollarını ayıran Adanaspor, Teknik Direktörlük görevine Adanalı Teknik adamı Yüksel Yeşilova’yı getirdi.
“DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ ŞEHRİN RENKLERİ İÇİN MÜCADELE EDECEK”
Yeni teknik direktörü sosyal medyadan duyuran Adanaspor Kulübü, “Adanaspor’umuz, teknik direktörlük görevi için Adanalı futbol adamı Yüksel Yeşilova ile anlaşmaya varmıştır. Futbol kariyerinde yurt içi ve yurt dışında birçok önemli görev üstlenen, bilgi birikimi ve tecrübesiyle Türk futboluna değer katan Yeşilova, artık doğup büyüdüğü şehrin renkleri için mücadele edecek.
“ŞEHRİNİN HOCASIYLA YOLA ÇIKIYORUZ”
Adanaspor armasını taşımanın ne demek olduğunu bilen, bu şehrin ruhunu sahaya yansıtacak olan hocamıza “hoş geldin” diyor, turuncu-beyazlı camiamızda sonsuz başarılar diliyoruz. Şehrinin takımı, şehrinin hocasıyla yola çıkıyor” dedi.





