Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde polis ekipleri, şehit polis memuru Ali Öztürk’ün oğlu Ali Burak Öztürk için doğum günü sürprizi düzenledi. Anlamlı etkinlikte şehit ailesi yalnız bırakılmadı, 16 yaşına giren Ali Burak’ın doğum günü polisler tarafından kutlandı.

Siverek ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi’nde ikamet eden şehit polis memuru Ali Öztürk’ün ailesi, Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından evlerinde ziyaret edildi. Ziyaret sırasında şehit ailesiyle yakından ilgilenen polisler, aile bireyleriyle bir süre sohbet etti.

Şanlıurfa’daki Polislerden Şehit Oğluna Unutulmaz Sürpriz (2)

Ziyaretin en dikkat çeken anı ise Ali Burak Öztürk için hazırlanan doğum günü sürprizi oldu. 16 yaşına giren Ali Burak için getirilen pasta kesilerek doğum günü kutlandı. Polis ekipleri, genç çocuğa çeşitli hediyeler de takdim etti.

Kutlama sırasında duygusal anlar yaşanırken, Emniyet personelinin şehit ailesine gösterdiği ilgi ve destek dikkat çekti.

Siverek Kaymakamlığı X (eski adıyla Twitter) üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Aziz şehidimiz Ali Öztürk’ün kıymetli emaneti evladı Ali Burak Öztürk’e sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Şehitlerimizin bizlere emanet ettiği evlatlarımız milletimizin gönlünde her zaman özel bir yere sahiptir. Bu anlamlı günde Ali Burak’ın sevincine ortak olunarak doğum günü coşkusu paylaşıldı.”

Şanlıurfa’daki Polislerden Şehit Oğluna Unutulmaz Sürpriz (1)

“Şehit Emanetleri Bizim Emanetimizdir”

Açıklamada ayrıca şehit ailelerine yönelik hassasiyetin her zaman sürdüğü belirterek, Ali Burak Öztürk’e sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir ömür temenni edildi.

Kaynak: Siverek Kaymakamlığı