Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde iki otomobil ve bir motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, Harran ilçesine bağlı Minare yolu Yardımcı kavşağında gerçekleşti. Sürücülerinin kimlikleri ve plakaları henüz belirlenemeyen iki otomobil ile bir motosiklet, kavşak üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.
ARAÇLAR ŞARAMPOLE SAVRULDU
Çarpışmanın şiddetiyle her üç araç da kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole savruldu. Kazanın yaşandığı bölgede tarlada çalışan çiftçiler, durumu fark ederek vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilerek kurtarma çalışmaları başlatıldı.
YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, kazada yaralanan 3 kişiye ilk müdahaleyi şarampol alanında gerçekleştirdi. İlk kontrolleri yapılan yaralılar, ambulanslarla en yakın hastaneye nakledildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Yaralıların tedavileri hastanede devam ediyor.
JANDARMA EKİPLERİ İNCELEME BAŞLATTI
Kaza sonrası jandarma ekipleri, güzergah üzerinde güvenlik önlemleri alarak trafiğin kontrollü bir şekilde akmasını sağladı. Şarampole devrilen araçların ve motosikletin kaldırılması için çekici yardımıyla çalışma yürütüldü.
Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.



