Olay, akşam saatlerinde Haliliye ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi'nde, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde park edilen bir araç nedeniyle iki grup arasında sözlü tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, sopaların ve bıçakların kullanıldığı şiddetli bir kavgaya dönüştü.

3 KİŞİ YARALANDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırırken, yaralanan üç kişiye sağlık görevlileri tarafından ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Yaralılar daha sonra ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kişilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

BAZI ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, kavgaya karıştığı tespit edilen bazı şüphelileri gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: İbrahim Çakmak