Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali, ikinci gününde müzik dolu anlara sahne oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen festival kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Oğuzhan Koç, Şanlıurfalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Şanlıurfa’da Kültür Yolu Festivali İkinci Gününde Oğuzhan Koç Rüzgarı Esti (4)

Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nin tarihi avlusunda kurulan dev sahnede konser veren Koç, binlerce hayranı tarafından coşkuyla karşılandı. Festival alanını hınca hınç dolduran yaklaşık 100 bin kişi, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek adeta dev bir koro oluşturdu.

Şanlıurfa’da Kültür Yolu Festivali İkinci Gününde Oğuzhan Koç Rüzgarı Esti (2)-1

Romantik şarkıları ve enerjik sahne performansıyla bilinen sanatçı, repertuvarında hem eski hitlerine hem de yeni parçalarına yer verdi. Şarkı aralarında dinleyicilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Oğuzhan Koç, gördüğü ilgiden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“Bu muhteşem kalabalık karşısında sahne almak tarifsiz bir duygu,” diyen Koç, gece boyunca Şanlıurfalılara unutulmaz anlar yaşattı.

Şanlıurfa’da Kültür Yolu Festivali İkinci Gününde Oğuzhan Koç Rüzgarı Esti (2)

Konser, görsel efektler ve ışık gösterileriyle de zenginleştirilerek adeta bir müzik şölenine dönüştü. Festival boyunca kentte tiyatro gösterileri, sergiler, halk oyunları ve çeşitli kültürel etkinlikler de aralıksız devam ediyor.

Şanlıurfa’da Kültür Yolu Festivali İkinci Gününde Oğuzhan Koç Rüzgarı Esti (1)

Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali, tarihi şehir dokusunu sanatla buluşturarak kenti kültürle yeniden harmanlamayı sürdürüyor.

Editör: İbrahim Çakmak