Olay, Karaköprü ilçesine bağlı Güllübağ Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ferit Abrak, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Abrak, sırtına saplanan bıçakla birlikte olay yerinden uzaklaşarak motosikletiyle hastaneye gitmeye çalıştı.
Hastaneye Ulaşamadan Yola Yığıldı
Bir süre motosikletiyle ilerleyen Ferit Abrak, aşırı kan kaybı nedeniyle fenalaşarak yere yığıldı. Vatandaşların durumu fark edip 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı halde yerde yatan Abrak’a ilk müdahaleyi yaptı. Ardından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan genç adam, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Cenazesi Adli Tıp’a Kaldırıldı, Soruşturma Sürüyor
Olay yeri inceleme ekipleri bölgede detaylı çalışma yaparken, Ferit Abrak’ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, saldırgan ya da saldırganların kimliğini belirlemek ve yakalamak için soruşturmayı sürdürüyor.



