Şanlıurfa’da iş ve spor dünyasının önde gelen ailelerini bir araya getiren görkemli bir düğün töreni gerçekleşti. Şanlıurfaspor Asbaşkanı ve iş insanı Sertaç Kaya’nın oğlu Avukat Burak Kaya, iş insanı Süleyman Aksu’nun kızı Şevval Aksu ile dünya evine girdi.

Şanlıurfa’da özel bir mekanda gerçekleşen düğüne, Şanlıurfa MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Şanlıurfa Spor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Yol-İş Sendika Başkanı Emin Kubat, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Ziraat Borsası Meclis Başkanı İsa Kızıldemir, AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi Emin Ateş, Şanlıurfa Büyükşehir Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Reşat Uzun, Şanlıurfa Büyükşehir belediye Şanbel Genel müdürü İbrahim Kaymaz, Şanlıurfa Spor Yönetim Kurulu Üyelerinden Reşit Akıl, Osman Fındık, Mehmet Erol, Abdurrahman Eyyüpoğlu, Mehmet Nur Şahin, Kemal Polat, Mehmet Oturakçı, Abdülkadir Binici, Osman Delen, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erik , İş Adamlarından Paşa Bucak, Paşa Türker, STK Başkanları, Kanaat önderleri, Kaya ve Aksu ailesinin yakınları katıldı.

Salona giriş Burak ve Şevval çiftini alkış yağmuru karşılarken, misafirler de Türk lirası ve dolar atmak için adeta yarıştı.
Geceye renk katan isimlerden biri de sahne performansıyla Ahmet Altun oldu. Altun, seslendirdiği eserlerle davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Düğünün kirveliğini ise genç iş insanı Halil Hışmanoğlu üstlendi.
Şanlıurfaspor Asbaşkanı ve iş insanı Sertaç Kaya, mutluluklarını şu sözlerle paylaştı:
“Öncelikle bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Oğlum Burak ve gelinim Şevval’a bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Rabbim herkesten razı olsun.”





