Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi Mağaracık Köyü’nde yaşayan Hatice Gül hayatını kaybetti.

GÜL AİLESİNİN ACI KAYBI

Bozova Mağaracık Köyü sakinlerinden; Hasan, Ahmet, Mahmut, İbrahim, Aziz, Süleyman, Bayram, Mustafa ve Ali’nin yengeleri, Ömer, Halil ve Mahmut’un kıymetli anneleri, Salih Gül’ün muhterem eşi Hatice Gül hayatını kaybetti.

Merhume Hatice Gül, çevresinde sevilen, sayılan, ailesine düşkün ve örnek kişiliğiyle biliniyor. Vefatı ailesi, yakınları ve sevenleri arasında derin üzüntü ile karşılandı.

Şanlıurfa’da Çiftçi Ve Gül Ailelerinin Acı Günü (2)

BOZOVA’DA DEFNEDİLECEK

Cenazesi öğle namazına müteakiben Bozova Mağaracık Köyü’nde defnedilecek.

TAZİYE DETAYLARI BELLİ OLDU

Taziyesi Bozova Mağaracık Köyü’nde kabul edilecektir.

ABDULLAH ÇİFTÇİ VEFAT ETTİ

Şanlıurfa’da Abdullah Çiftçi hayatını kaybetti.

Hacı Ali (Turap) Çiftçi’nin oğlu; Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Çiftçi, Ecz. Halit Çiftçi, Ecz. Selman Çiftçi ve Talat Emir Ali Çiftçi’nin kıymetli babaları; Şükrü, Ziyaeddin, Ömer, Hüseyin ve Tahir Çiftçi’nin ağabeyleri; Mustafa Turap ve Ömer Çiftçi’nin kayınbabaları; Bedir Çiftçi’nin eniştesi Abdullah Çiftçi vefat etti.

VEFATI DERİN ÜZÜNTÜ YARATTI

Hayatını kaybeden Abdullah Çiftçi, ailesine bağlılığı, çevresine karşı yardımseverliği ve mütevazı kişiliğiyle tanınan, sevenleri tarafından hürmetle anılan bir isim olarak biliniyor. Vefatı başta ailesi olmak üzere tüm yakın çevresinde derin kedere neden oldu.

Cenazesi salı günü öğle namazını müteakip Yeni Asri Mezarlığı’nda defnedildi.

Şanlıurfa’da Çiftçi Ve Gül Ailelerinin Acı Günü (1)

TAZİYE EVİ BELLİ OLDU

Merhum Abdullah Çiftçi’nin taziyesi Yasin Arıcı Taziye Evi’nde kabul edilecek.

URFANATİK’TEN BAŞSAĞLIĞI

Urfanatik ailesi olarak merhum Abdullah Çiftçi ve Merhume Hatice Gül’e Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Muhabir: Seher Ağaç