Şanlıurfa Yeşilay Spor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 2. Olağan Genel Kurul toplantısının gerçekleştirildiğini duyurdu.
Gerçekleştirilen 2. Olağan Genel Kurul sonrası yeni dönem bayrağını Halil Savaş alarak Spor Kulübü’nün yeni başkanı oldu.
Sosyal medya hesabından yeni görevlendirmelere ilişkin paylaşımda bulunan Yeşilay Şanlıurfa Şubesi yeni yönetime görevinde başarılar diledi. Ayrıca önceki dönemde emeği geçen tüm başkan ve yöneticilere de teşekkür etti.
Şube Başkanlığına Halil Savaş getirilirken Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetim Kurulu Asil Üyeliklerinde de değişiklikler yapıldı.
Yeşilay Şanlıurfa Şubesi paylaşımında; “Yeni dönemin kulübümüz, şehrimiz ve gençliğimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz” ifadelerine yer verdi.

Şube Başkanlığına;
1. Halil SAVAS
Yönetim Kurulu Üyeleri
1. Mehmet ASLAN
2. Cuma CANBEG
3. Abdullah KARACAR
4. Hasan KESER
5. Fuad KAYMAZ
6. Hayati ARTUĞ
7. Halil DURMUŞ
8. Sait AKDAĞ
9.Metin ŞENAY
10.Sadık ARSLAN
11.Memduh TURMAK
12. Muhammet Fatih BOZDAĞ
13.Mustafa DOLAP
14.Ahmet KARADENİZ
Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine;
1. Yaşar BOZKURT
2. Sadık ÇİFTÇİ
3. Ibrahim KAMA





