Şanlıurfa’da eski otobüs şoförü merhum Muhacir Mehmet Karaç’ın kızı Meral Aslan yaşamını yitirdi. Merhumenin vefatı ailesi ve yakınları arasında büyük üzüntüye neden oldu. Merhum Muhacir Sıddık Aslan’ın gelini ve merhum Şükrü Aslan’ın hanımı olan Meral Aslan, Yusuf ve Yunus Aslan’ın anneleriydi.

Merhume Meral Aslan’ın cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Miskinler Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Eyyübiye Aile Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine ailenin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TAZİYE ZİYARETLERİ ABDULKADİR BADILLI EVİ’NDE

Aslan ve Karaç aileleri, vefat sonrası taziyeleri Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde kabul edecek. Narlıkuyu Mahallesi Mehmet Hafız Bulvarı üzerinde yer alan Abdulkadir Badıllı Taziye Evi, taziye ziyaretleri için hazırlandı.

Merhume, aynı zamanda merhum Sadık ve Ali Aslan’ın yengeleri, Zabıto Ömer’in kardeşi, İbrahim ve Mehmet Aslan’ın yengesi, İbrahim Aslan ve Erhan Kara’nın kayınvalidesiydi. Muhacir Yusuf, Mustafa, Ahmet ve Ramazan’ın ablaları olan Meral Aslan’ın taziyesi, bölgedeki taziye evinde devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi