Ocak ve Şubat ayı Asayiş ve Güvenlik Basın Bilgilendirme Toplantısı Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi.

Şubat ayı Asayiş ve Güvenlik Basın Bilgilendirme Toplantısı Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında Tuğgeneral Ali Naci Aldemir ve İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy'un katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Vali Şıldak, toplantıda yaptığı açıklamada, il genelinde haziran ayı boyunca yürütülen asayiş ve güvenlik çalışmalarına dair kamuoyunu bilgilendirdi.

Operasyon faaliyetlerden trafik denetimlerine, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarından kaçakçılıkla mücadeleye kadar birçok alanda elde edilen veriler paylaşıldı.

Toplantıda, suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla yürütülen çalışmaların olumlu sonuçlar verdiği vurgulanırken, Şanlıurfa’nın huzur ve güvenliği için tüm birimlerin koordineli bir şekilde görevine devam ettiği ifade edildi.

BARIŞ PINARI BÖLGESİNDEN ÇEKİLDİ! 7 YILLIK GÖREV SONA ERDİ

Toplantıda konuşan Vali Şıldak, Barış Pınarı Harekatıyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Vali Şıldak şu ifadeleri kullandı:

“Şanlıurfa Valiliği olarak milli danışmanlık görevimizi yürüttüğümüz, Barış Pınarı Harekatı bölgesinden 7 yıllık periyodun sonunda, Cumhurbaşkanımızın ve İç İşleri Bakanlığımızın talimatları çerçevesinde o bölgeden çekildik. En son cuma günü itibarıyla buradaki bütün birimlerimiz çekilmiş oldu. Sadece insani yardım ve sağlık hizmetlerini kısmen devam ettiriyoruz.”

Muhabir: Hüseyin Özkan