Büyük Birlik Partisi (BBP) 13. Olağan Kurultayı sonucunda yeniden Genel Başkanlık görevine seçilen Mustafa Destici’ye, siyaset dünyasından tebrik mesajları gelmeye devam ediyor.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Abdurrahim Dusak ve Cevahir Asuman Yazmacı, sosyal medya hesapları üzerinden yayımladıkları mesajlarla Destici’yi kutlayarak yeni dönem için başarı dileklerinde bulundular.
BBP KURULTAYINDA DESTİCİ YENİDEN SEÇİLDİ
Ankara'da yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Büyük Birlik Partisi 13. Olağan Kurultayı'nda delegelerin oylarıyla mevcut başkan Mustafa Destici yeniden göreve getirildi.
Kurultay sonucunun açıklanmasının ardından ülke genelindeki siyasi isimlerden Destici'ye ve parti camiasına yönelik tebrik mesajları paylaşıldı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, kurultayın Türk siyasi hayatı için taşıdığı öneme değindi.
Dusak, mesajında BBP camiasına seslenerek şu ifadelere yer verdi: "Büyük Birlik Partisi’nin 13. Olağan Kurultayı’nda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Sayın Mustafa Destici’yi tebrik ediyor, kendisine ve Büyük Birlik Partisi camiasına yeni dönemde başarılar diliyorum. Kurultayın ülkemiz, demokrasimiz ve siyasi hayatımız adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."
MİLLETVEKİLİ YAZMACI: "MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUZ"
Bir diğer AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı da BBP Lideri Destici’nin yeniden seçilmesi dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.
Yazmacı, kısa ve net ifadelerle yeni dönemin hayırlı olmasını dilediği paylaşımında şu cümleleri kullandı: "Büyük Birlik Partisi 13. Olağan Kurultayı'nda yeniden Genel Başkan seçilen Sayın Mustafa Destici'yi kutluyor, görevinde muvaffakiyetler diliyoruz. Hayırlı olsun."


