Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Hayvan Pazarı, yapılacak bakım ve düzenleme çalışmaları nedeniyle 25-26 Aralık 2025 tarihlerinde geçici olarak kapalı olacak.

48 Saat Süreyle Hizmet Verilmeyecek

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Hayvan Pazarı’nın Perşembe ve Cuma günlerini kapsayan 48 saatlik süre boyunca faaliyet göstermeyeceği bildirildi. Bu süre zarfında pazarda alım-satım dahil herhangi bir hizmet sunulmayacak.

Belediye açıklamasında, vatandaşların ve hayvan yetiştiricilerinin mağduriyet yaşamamaları adına söz konusu tarihlere göre planlama yapmalarının önemine dikkat çekildi.

Yapılacak çalışmaların, Hayvan Pazarı’ndaki hizmet kalitesini artırmaya yönelik olduğu ifade edildi.

Çalışmaların Ardından Yeniden Açılacak

Yetkililer, bakım ve düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Hayvan Pazarı’nın yeniden hizmet vermeye devam edeceğini belirterek, kamuoyuna saygıyla duyuruda bulundu.

Muhabir: İbrahim Çakmak