Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde seyir halindeki bir otomobilin kontrolden çıkarak trafik ışığı direğine çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Akçakale yolu üzerinde yaşanan olayda, sürücünün aracı toparlama çabaları sonuç vermeyince araç direğe çarparak durabildi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, Eyyübiye ilçesi Akçakale yolu üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kent merkezi istikametine doğru ilerleyen ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen otomobil, seyir halindeyken aniden kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine savrulan araç, yol kenarındaki trafik ışığı direğine çarptı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de İlginç Kaza

ŞANS ESERİ YARALANAN OLMADI

Çarpışmanın şiddetiyle araçta maddi hasar oluşurken, kazada herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye ivedilikle emniyet ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, kaza bölgesinde güvenlik önlemi alarak yeni bir kazanın yaşanmaması için trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle yolda aksayan trafik, hasar gören otomobilin çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.

Muhabir: Mustafa Payık