Kaza, Eyyübiye ilçesine bağlı Kadıkendi Mahallesi Akabe-TOKİ yolu üzerinde meydana geldi.
İddiaya göre, Şanlıurfa merkez istikametine doğru seyir halinde olan Recep K. yönetimindeki 27 ACG 133 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, araçta yolcu olarak bulunan Yusuf P. ve Yakup B. ile birlikte sürücü Recep K. yaralandı.

ÇOK SAYIDA SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

SÜRÜCÜ RECEP K.’NİN DURUMUNUN AĞIR
Hastanede tedavi altına alınan sürücü Recep K.’nin durumunun ağır olduğu, diğer iki yaralı Yusuf P. ve Yakup B.’nin ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.
Takla atan otomobil, çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. Araç kaldırılmasının ardından bir süre trafiğe kapanan yol yeniden ulaşıma açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.




