Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, İtalya'da trafik kazası geçirdi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Pervin Buldan geçirdiği trafik kazası sonrası DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, İmralı Heyeti'nde bulunan  Buldan'ın İtalya'da trafik kazası geçirdiği iddiasını doğruladı.

Pervin Buldan’ın İtalya’da geçirdiği trafik kazası sonrası akıllara suikast girişiminin olup olmadığı geldi.

Pervin Buldan, İtalya'da Trafik Kazası Geçirdi.

DEM PARTİ SÖZCÜSÜ AYŞEGÜL DOĞAN’DAN AÇIKLAMA

Bunun üzerine DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan'dan bir açıklama geldi. Doğan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Pervin Buldan ile ilgili İtalya’da bir kaza geçirdiğine ilişkin haberler var. Evet bir trafik kazası olduğu doğru ancak bu herhangi bir suikast girişimi olarak değerlendirilmemeli.

Buldan’ın da içinde bulunduğu araç, içeride aynı zamanda Keskin Bayındır da var.

Aracı kullanan arkadaşımızın yanlışlıkla ters tarafa girmesiyle gerçekleşmiş neredeyse maddi zararın da olmadığı bir kaza. Nitekim aynı gün gitmek üzere oldukları programa hatıldılar” dedi.

Editör: Halime Çiftçi