Şanlıurfa’da gerçekleştirilen görkemli düğün töreninde Öztürk ve Günaydın ailelerinin kıymetli evlatları Zehra ve Murat sevenlerinin ve yakınlarının huzurunda hayatlarını birleştirerek mutluluğa evet dedi.
SİYASİ İSİMLER GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADI
Zehra ve Murat çiftinin nikah törenine siyaset ve sivil toplum camiasından çok sayıda isim katıldı. Nikah şahitliklerini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile AK Parti İlçe Başkanı Lütfi Bağcı yaptı.

DAVETLİLER GENÇ ÇİFTİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU
Özel bir düğün salonunda düzenlenen ve yoğun katılımla gerçekleşen düğün merasimde davetliler genç çifti yalnız bırakmayarak mutluluğuna ortak oldu. Coşku, heyecan ve mutluluğun bir arada yaşandığı düğün gecesinde aileler misafirleriyle yakından ilgilenirken düğün boyunca samimi ve sıcak anlar yaşandı.

GENÇ ÇİFTE TEBRİK VE MUTLULUK MESAJI
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Zehra ve Murat çiftinin düğün merasimine katılarak bu mutlu günlerinde genç çifti yalnız bırakmadı. Düğün töreninde ailelerle ve davetlilerle yakından ilgilenen Milletvekili Cevheri, Zehra ve Murat’a bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.
Milletvekili Cevheri ayrıca düğün vesilesiyle bir araya gelen Öztürk ve Günaydın ailelerine misafirperverlikleri, yakın ilgileri ve samimi ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.
Bu anlamlı ve özel günün iki aile arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmesini temenni eden Cevheri, genç çiftin kurduğu yuvanın hayırlara vesile olmasını diledi.






