Geçtiğimiz sezon yapılan transferlere ve hoca değişikliklerine rağmen 1. Lig’de tutunamayan Şanlıurfaspor, 2. Lig’e düştü.

2025-2026 futbol sezonunda iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-yeşili ekip, lig sonunda şampiyon olarak tekrardan 1. Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

ŞİMŞEK, “ÖNCELİK ELAZIĞSPOR” DEDİ

Bu kapsamda transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, Elazığspor’un kaptanı Beykan Şimşek’i renklerine bağlamak istedi. Fakat futbolcu önceliğinin Elazığspor olduğunu belirtti.

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Kurban Bayramı sonrası Elazığspor Yönetimi ile görüşen Beykan Şimşek, sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

30 MAÇTA 6 GOL ATTI, 18 ASİST YAPTI

Geçtiğimiz sezon Elazığspor’da 30 maça çıkan Beykan Şimşek, bu karşılaşmalarda 6 gol attı, 18’de asist yaptı.

ADI BURSASPOR İLE DE ANILIYORDU

Sol kanat oyuncusu Şimşek’in adı Şanlıurfaspor’un yanı sıra Bursaspor ile de son günlerde anılmaya başlanmıştı.

Beykan Şimşek Şanlıurfaspor (2)

Kaynak: Haber Merkezi