Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yayımladığı duyuruda genel müdürlük bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 Müfettiş Yardımcısı alımı yapacaklarını söyledi.
10 müfettiş yardımcısı için 12 ila 20 Ocak 2026 tarihinde yapılacak. Başvurular ise Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapası üzerinden yapılacak.

DOĞA KORUMA 10 MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALACAK
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü, Kadir Çokçetin personel alımı hakkında şu ifadelere yer verdi:
“Genel Müdürlüğümüzün teşkilat yapısını güçlendirmek üzere personel alımlarına devam ediyoruz.
Aramıza yeni katılacak mesai arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun diyor; kurumumuza ve ülkemize hayırlı hizmetler sunmalarını diliyoruz” dedi.
Genel Müdürlüğümüzün teşkilat yapısını güçlendirmek üzere personel alımlarına devam ediyoruz. Aramıza yeni katılacak mesai arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun diyor; kurumumuza ve ülkemize hayırlı hizmetler sunmalarını diliyoruz. https://t.co/UVysr94ip2
— Kadir ÇOKÇETİN (@kadircokcetin06) December 26, 2025





