İddiaya göre F.A. tarafından hakkında icra takibi başvurusu yapılan Mustafa Yıldıztekin'in 6 yıldır verdiği hukuk mücadelesi sürüyor. Yıldıztekin, F.A.'nın sahte senetle kendisini icraya verdiğini ve bu yüzden mal varlığına el konulduğunu söyledi. Senedin kriminal inceleme sonucu sahte olduğunun ortaya çıktığını belirten Yıldıztekin, "6 yılın sonunda Diyarbakır Jandarma kriminal dairesi tarafından senedin sahteliği ortaya çıkarılmasına rağmen icra takibi durdurulmadı. Şu an savcılıkta ceza davası ve Şanlıurfa Asliye ticaret hukuk mahkemesinde davalarım devam ediyor. Kriminal uzmanlık raporu bu sahtekarlığı belgeledi. Hem bütün mal varlığımıza el koyup hem de satışın durdurulması için teminat istemek akla ziyan bir durum değil mi?" diye konuştu.
Adaletin yerini bulmasını beklediğini belirten Yıldıztekin, "Geç gelen adalet, adalet olamayacağı gibi toplum vicdanında telafisi mümkün olmayan yaralara yol açacaktır. Mağduriyetimizin giderilmesi yine vatandaşını unutmayan devlet büyüklerimiz sayesinde olacaktır. Buna hep inandım ve inanacağım, 6 yıl boyunca pes etmeden hakkımı arıyor olmamın arkasında adalete olan inancım gelmektedir" dedi.
17 Ara 2020 - 12:53-
Yaşam
Güncelleme: 17 Ara 2020 - 22:01
Şanlıurfa'da sahte senetle icralık oldu iddiası
Şanlıurfa'da iddiaya göre sahte senetle hakkında icra takibi başlatılan Mustafa Yıldıztekin'in hukuk mücadelesi sürüyor. Kriminal inceleme sonucu senedin sahte olduğunun ortaya çıktığını öne süren Yıldıztekin, "6 yıl boyunca pes etmeden hakkımı arıyor olmamın arkasında adalete olan inancım gelmektedir" dedi.
ŞANLIURFA ŞEHİR MARKALARI
Markanız 1 yıl boyunca, Urfanatik'te, bu alanda! Arayın...
Anket
Şanlıurfa'nın en güzel yemeğini seçiyoruz
Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(27)M.akbulut - Bizim adımızın böyle tefecilikle anılmasından çok rahatsızlık duyuyoruz utanc verici bir durum bizim köyümüz menzil ile anılıyor Allah muhafak kılsın
Mithat Yılmaz - Yıldıztekin ailesi Suruç için bir onurlar tefeciler yüzünden adamlar huzurundan oldular ama Allah yukarda görüyor bu virüs bile bize az
M.caymazer - Tefecilerin kumpasına kurban giden bir aileye halen laf atma ğafletine düşenler yaptıklarının hesabını hem kanun hemde halkın vicdanının önünde vereceklerdir.
Gariban Adam - Bu mağdur aile suruç un değerli ve saygıdeğer bir ailesi onlara yapılan tüm suruç a yapılmıştır malesef sahip çıkılmadı
B.kılıç - Size bu sonu layık görenler daha beterini yaşasınlar..hem adamları faiz batağında boğun bide sahte senet tertipleyin.hec İbrahim yıllarca reis vekilliği yapmış ve bu memleketin barış elçisiydi.şimdi onlara dolandırıcı demek başımıza taş yağdırır taş.
Serhat Men - Serhadmen Tefecilerin tuzağına düşürülen nice aileden sadece bir tanesi.ya bu zulüm duracak yada her an yeni mağduriyetler yaşanacak.bir aileden birini gözüne kestirip bütün aileyi perişan etmek zulümdür. Bu zulme alkış tutanlar zalimlerin kendisidir
Adalet - SAHTE SENET
Sahte senetle haciz kondu bütün malıma.
Böyle hukuk sistemi başka yere baktırır.
Hakimler ve savcılar girmişler bunalıma.
Vicdanları firarda neye göre baktırır.
Raporu sunuyorum sonuç alamıyorum.
Nasıl vurdumduymazlık valla anlamıyorum.
Adalet nerde dedim?der ki kullanmıyorum.
Gözleri vardır ama bunlar köre baktırır.
Umurlarında değil böylece ben mağdurum.
Tam altı yıldır böyle değişmedi bu durum.
Görmedim birisinden adil,tarafsız yorum.
Sanki bizim davaya eski töre baktırır.
Tefe paralarına tahsilatçı oldular.
Kanunda güzelcede birde açık buldular.
Bedevilerde olmaz bunlar yasa koydular.
Anlamadım bunları bunlar nere baktırır.
Tam tamına onbir kez eli boş döndüm ordan.
Ya bunların haberi yok adalet ve ar’dan.
Sahte senet diyorum;bir şey çıkarın burdan.
Hukuk dediğin kudret;bütun kir’e baktırır.
Geç kalan bir adalet;adaletmi sorarım.
Pes etmem iyi bilin ben hakkımı ararım.
Tefe ye çözüm bulun,gidiyor bütün varım.
Artık kim,nasıl,nerde ve kaç kere baktırır.
Cesaret bulmasınlar insan kanı emenler.
Diri diri mezara bir canlıyı gömenler.
Çığlıkları duysunlar;Ankara ya gidenler.
Yoksa bu halk size;kısa süre baktırır.
Mustafa YILDIZTEKİN
Muhammed Ölmez - Çok çok geçmiş olsun Suruç denince akla ambara mira gelirdi demek mer kalmamiş
Hasan Yıldız - Yıldıztekin ailesi yanınızdayiz sizin gibi değerli insanları suruç ta görmek boynumuzun borcudur
Suruçlu Genç - Üstad yüreğine sağlık.her zaman yaninizdayiz.ne kadar namussuz varsa onun yüzlerce katı namusluda var bu memlekette.
Faize savaş - Yapılan yorumlara bakılırsa bazı tefecilerin kuyruğuna basılmış gibi.yahu olayda faiz.sahtecilik açık seçik ortadayken siz daha neyi savunuyorsunuz.Suruç kumar ve faizin merkezi değildir lakin faizcilerin sesi kesilmedikçe daha çok cesaret bulacaklardır.şeriatta günah,kanunda suç,örfte ayıp bir şeyi bu derece yaygınlık kazanması suruca yakışmıyor.
Faize Savaş - Zulme taraf olanlar bertaraf olmaya mahkümdür.
Bir tefecinin sahte senedini savunanlar cehennem ateşinde yanacaklardır.Bu aile faizciler yüzünden per perişan olan ne ilk ve ne yazık ki son da olmayacağı benziyor.Memlekette tefecilerin kökü kazınmadıkça kimsenin yarına güvencesi yok.
Temiz Suruçlu - Yorumlarda binlerce kişinin mensubu olduğu Yıldıztekin ailesi hakkında ileri geri konuşup karalama kampanyası yapan bu şahısların hakkında idari ve adli süreç başlatılmış olup yüce Türk adaletinin ve emniyetinin gerekeni yapacağından her hangi bir şüphemiz yoktur.Ailemiz olarak devletimize sonsuz güven duymaktayız
Ali Yıldız - Yıldıztekin ailesi bu memleketin başının tacıdır.bir kaç tefeci sahtekâr onların referansı olamaz.belki bugüne kadar sustuk buda bizim ayıbımız olsun...hepsi birbirinden değerli insanlardı.suruç kendine yakışanı yapıp o insanlara sahip çıkmalıdır.
İsimsiz - Bu yıldıztekin ailesi surucun çarşısina gidin çocuğundan yaşlısına kadar herkes bunların dolandırıcı olduğunu bilirler
Gariban Adam - Tefeciler bu insanların malına göz diktiler birgün olsunda ne zararları olmadı kimseye eğer şimdi böyle bir durum yaşanmışsa tefeciler sorumludur
Vicdana Davet - Tedaşa laf eden kaçak elektrik kullanır, sahtekar ın sahte senedini ortaya çıkaran dolandırıcı olur,hırsızı bulan hırsız olur,yani bizde vicdan yok Allah korkusu yok,Adamlar talan edilmiş halen utanmadan laf atıyoruz.peki sahte senetle yargıyı tefeciliğine tahsildar eden birini savunabilmek ğafletine nasıl düşersiniz.kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.
Mıdepli - Faiz veririrken güzel anaparanızı 3 e katlarken güzel sonra da doymayıp sahte senet yapınca da güzel Allah'ın adaleti büyüktür sizinde yanınıza kalmaz pis tefeciler....
Y.a - Biz dahil birçok insanin hayatini mahveden bu adamlar ortadan yillardir kayboldular.Şimdi de gelip hicbir şey olmamiş gibi davranip haktan hukuktan bahsedip mağdura oynuyorlar ama allahin adaleti yerini bulacak.
Gariban Adam - Madem öyle niye isminizi soyadınızı eksik yazmışsınz demeki bir utangaçlı var
Adaleti Bekle - Adaletin yerini bulacağı kesin,senin kardeşine faiz para verip iflasmı ettirdiler,sonrada sırtlanlar gibi çullanıp yurdundanmı ettiller,haberin yokken bir günde bütün malın talanmı edildi,hiç bir şeyden haberin yokken bir anda hırsız damgasını yedin,dost gibi görünüp mezarını kazanlarmı oldu.bunların hiç biri olmamışsa ve halen iftira atabiliyor san işte o çok istediğin adaleti bekle bekle ki Allah'ın adaleti nasılmış göresin....
İsimsiz - Sizin gibi olayı bilmeden hareket eden sayfalar yüzünden olayların aslı astarı çıkmadan kapanıyor bu adam suruçta 350 kişinin altının parasını alıp kaçtı sahtekarın tekidir. Urfada klasik olan para yedirerek olayları örtbas etme gene başarıyla sonuçlanmıştır
Suruç Kimlere Kalmış - Urfa'da klasik olan,bir aileden birine faiz verip bütün aileyi perişan etmek olmuş.bu haberin rahatsız edeceği bir yığın sahtekâr tefeci olacaktır.bunda bir şüphe yok.kim bir sahtekarın sahteciliği ne kılıf bulmaya çalışırki eğer kendiside sahtekâr değilse.bu kadar organize bir sahtecilik yapan birinin dolandırılan ağacı kesin belliki tefe yetmemiş bide sahtecilik ile talana soyunmuşlar.
Ali Kaya - Madem haklıısınız niye isminizi sakliyorsunuz bu sizin utandığınızın kanıtı
Suruçlu Mağdur - MEHEMT ABİSİ KAÇ KİŞİYİ DOLANDIRDI NEDEN ONU SÖYLEMİYOR?
M.ökten - İşte anlatmak istediğim bu.kardeşi faize boğup bütün aileyi borçlandırarark yağmalayarak büitün birikimlerini ellerinden almak.Mehmedin kaç kişiyi dolandırdığını bilmiyorum ama kaç kişinin mehmedi dolandırdığı çok açık.tefecilik bir insanlık suçudur.birini gözüne kestirip bütün aileyi sömürme oyunu bir çok aileye büyük acılar yaşatmıştır ve bu zulüm artık son bulmalıdır.
Ali Akbulut - Madem siz suçsuzsunuz kimden kaçıp gittiniz ***
Ali Akbulut - Biz dahil bizim gibi 300 kişiyi dolandırmış yıldıztekin ailesi bide üste çıkmaya çalışıyorlar ***
F A - Suructa ben dahil yaklaşik 300 kişi dolandiran yildıztekin aylesi birde utanmadan uste çikmaya çalışıyor
Adil Avukat - Senedi düzenleyen f.a. sensen eğer bir an önce bu yanlışından dönmeni tavsiye ederim.burası muz cumhuriyeti değil adalet er geçtecelli eder.kim neyi nasıl yapmış bilmem ama iyi bildiğim bir şey varki o da resmi evrakta sahteciliğin cezasının çok net olduğudur...bu görüntüler den senedin sahteliği çok net görülüyor zaten.şimdiden hazırlığını yap derim..
Suruç Kimlere Kalmış - Kardeş sende sahte bir senet bulaydın birde bir iki savcı hakim ayarlasaydın seninde tefe paranı tahsil ederlerdi belki...yahu adama sahte senet kumpası kurmuşlar sen daha sahtekarları savunmaya çalışıyorsun.300 kişi diyorsun ne çeşit bir menfaat görüyorlardı ki bunların hepsi sen dahilmişsin bu adamları borçlandırmışsınız.bu ülkede tefecilik suçtur.sahte senet aynı şekilde suçtur.dikkat et iftira etmekte suçtur....
santo - senet artık kırtasiyede bakkallarda satılmamalı senet bi resmi kağıt parçasıysa bunu hologramlı ve seri numaralı bi şekilde çek gibi resmileştirin
Suruç - tefecilik kumat at yarışı işleri deyince akla ilk gelen bölge suruç
Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.