Eğitim Bir-Sen o kampanyaya 2 milyon TL destek verdi!

Şanlıurfa Eğitim-Bir-Sen Şube Yönetimi ve 13 ilçe temsilcisi telekonferans ile düzenlemiş oldukları toplantıya istişare ederek yapılacak olan eğitim çalışmaları ve sorunları çözüme kavuşturma neticesin toplantı yapıldı.

Hasan  Toprak
Hasan Toprak Tüm Haberleri

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında telekonferas yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıya Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçınkaya ve 13 ilçe temsilcisi katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda önemli konularda istişare yapan Eğitim Bir-Sen İbrahim Coşkun yaptığı açıklamalada; ''Pandemi süreci, ülke ve dünya olarak içinden geçtiğimiz süreç, Türkiye'nin en büyük örgütlü yapısı olan sendikamızın sürece yaptığı maddi ve manevi katkılar, Türkiye'de ve dünyada pandemi sürecindeki eğitim faaliyetleri ve uzaktan eğitim, genel ve yerel sorunlar, sağlık ve ptt çalışanlarının durumu, gündemdeki konular, eğitim ile igili sorunlar ve çözüm önerileri gibi konular detaylı bir şekilde istişare edildi'' ifadelerinde bulundu.

''2 MİLYON NAKDİ YARDIM'' 

''Memur-Sen Konfederasyonu olarak; ''Biz Bize Yeteriz Türkiyem'' kampanyasına 2 milyon TL nakdi, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 1.5 milyon TL kumanya bedeli ödeyerek maddi sorumluluğumuzun yanında sosyal vefa gruplarında da gönüllü olarak görev almakla manevi sorumluluğun önemi vurgulandı.

Olağanüstü bir süreç yaşadığımız bu dönemde değer sendikacılığın ön planda tutulduğu teşkilatımız ve tüm üyelerimize şükran borçluyuz.Katılım ve katkı sunan        her kese teşekkür ediyoruz'' açıklamalarında bulundu.

08 May 2020 - 06:31 Şanliurfa- Gündem

Mahreç  Hasan Toprak

urfanatik.com son bir ayda 2.947.409 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.