Murat ÇİFTÇİ
Bahçelievler Mahallesinde her Çarşamba günleri kurulan pazarda Ramazan bereketi yaşandı. Çarşamba günleri kurulan pazarda Ramazan ayının içerisinde bulunmamız nedeniyle bereket yaşanıyor.
İftar saatine kısa bir süre kala Çarşamba pazarında fiyatlar yarı yarıya kadar düşüyor. Sebze ve meyve fiyatlarında iftar saatlerinde indirimler oluyor. Ramazan ayının gelmesiyle bazı meyve ve sebzelerde indirimler olurken bazılarının fiyatları ise aynı şekilde devam ediyor.
Pazarda meyve ve sebze fiyatlarında iftar saatine doğru indirim yaşandığı için pazara akın eden bazı vatandaşlar konu ile ilgili şu şekilde açıklamalarda bulundular;
“Ramazan ayında olmamız nedeniyle bazı meyve ve sebze fiyatlarında indirim yapılırken bazı meyve ve sebze fiyatlarında ise değişiklik olmadı. Özellikle iftar saatlerine kısa bir süre kala pazarda fiyatlar yarı yarıya kadar düşüyor. Bu indirimlerde bizim işimize yarıyor, bu indirimleri görünce bizlerde pazarlara akın ediyoruz.”