Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Ekibi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında oynadığı 'Ortaoyunu' katılımcılardan büyük beğeni aldı.
Şanlıurfa il genelinde Ramazan Ayı'nı dolu dolu geçirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve ilçelerde festival tadında etkinlik düzenliyor.
Rabia Meydanı, Haleplibahçe, Osmanlı Mesire Alanı gibi kentin önemli yerlerinde etkinliklerini gece yarısına kadar devem ettiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların beğenisini alıyor.
Teravih namazın ardından Rabia Meydanı'na gelen yüzlerce kişi önce şiir sunumunu dinledi.
Ardından sahneye çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Ekibi, Ramazan Ayı'nın vazgeçilmez oyunu olan 'Ortaoyunu' sergiledi.
Performansı ile katılımcıların beğenisini toplayan tiyatro ekibi, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyetini dile getirdi.