Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla geniş çaplı bir asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirdi. Kent merkezi ve ilçelerdeki farklı noktalarda yapılan uygulamada, toplamda 12 bin 885 şahıs, 2 bin 135 araç ve 164 motosiklet kontrol edildi.

7 ŞAHIS YAKALANDI

Uygulama kapsamında, çeşitli suçlardan aranan 7 şahıs yakalanırken, yoklama kaçağı bulunan 5 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Ayrıca, 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet kuru sıkı tabanca ile 156 adet fişek ele geçirildi. Farklı miktarlarda ve çeşitlerde uyuşturucu madde bulunduran şahıslara da müdahale edildi.

378 ARACI CEZA KESİLDİ

Trafik yönünden de yoğun bir denetim gerçekleştirilen uygulamada, toplamda 378 araç ve sürücüsüne 1.321.287 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca, trafik kurallarını ihlal eden 2 motosiklet trafikten men edildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, bu tür uygulamaların devam edeceğini ve huzur şehri algısını güçlendirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

HABER: İBRAHİM ÇAKMAK

Muhabir: İbrahim Çakmak