Başkan Ekinci’den yaralı askere ziyaret

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kaplan Operasyonu’nda yaralanan Viranşehirli Uzman Sözleşmeli Er İbrahim İğil’i, evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Haber albümü için resme tıklayın

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kaplan Operasyonu’nda teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Uzman Sözleşmeli Er İbrahim İğil’i, Elgün Kırsal Mahallesi’nde bulunan evinde ziyaret etti.

İğil ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, yaralı asker ve ailesi ile bir süre sohbet edip, sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Başkan Ekinci, Milletvekili Yazmacı ve Başkan Tekin, kapılarının her zaman kahraman askerlerine açık olduğunu belirterek, asker ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirttiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren yaralı asker İğil ve ailesi, Başkan Ekinci, Milletvekili Yazmacı, Başkan Tekin ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

30 Eki 2023 - 11:07 Şanliurfa- Yaşam

urfanatik.com son bir ayda 3.685.801 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.