Erdoğan'dan 81 ildeki tüm vatandaşlara çağrı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı vesilesiyle 81 ildeki tüm vatandaşlara çağrıda bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü vesilesiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm vatandaşları özel bir çağrıyla bir araya gelmeye davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu anlamlı günde Türk bayrağını gururla dalgalandırarak Cumhuriyet'in 100. yaşını kutlama çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajında, "Cennet vatanımızın 81 vilayetindeki tüm kardeşlerimi, yurt dışında yaşayan tüm vatandaşlarımızı evlerini, dükkanlarını, arabalarını Türk bayraklarıyla süsleyerek Cumhuriyet'imizin 100’üncü yaşını selamlamaya, bu gurur gününe ortak olmaya davet ediyorum. Yer gök bayrak olsun!" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu çağrısı, Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşları bir araya getirerek Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlama isteğini yansıtıyor. Ayrıca, Türk bayrağı emojisini de kullanarak bu özel güne vurgu yaptı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü, vatandaşlar için büyük bir anlam taşıyor ve ülkenin dört bir yanında coşkuyla kutlanması bekleniyor.

28 Eki 2023 - 03:02 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 3.320.505 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.