MasterChef'te Urfalı Cemre dengeleri altüst etti!

MasterChef All Star'da hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışan yarışmacılarda gerginlik had safhada. "Potadan çıkabileceğine en çok inandığım insanı gönderiyorum" diyerek Metin'i potaya gönderen Şanlıurfalı Cemre Uyanık bu sefer de eleme adayı olarak favori yarışmacılardan Tanya'yı gösterdi. Urfalı Cemre'nin kararı şaşkınlık yaratırken programa Tanya'nın gözyaşları damga vurdu.

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef'te ipler gerildi. Cemre adeta dengeleri altüst etti. Eleme potasından çıkabileceğini düşünerek Metin'in adını veren Cemre'nin Tanya'yı da potaya göndermesi bardağı taşırdı.

CEMRE UYANIK'TAN İLGİNÇ SAVUNMA

Eleme adayı için karar verirken "Tanya demek istiyorum. Fazla istediğim için onu gönderdim. Neden bu kadar istediğimi ben de bilmiyorum" açıklamasında bulunan Cemre'nin bu sözleri MasterChef'te geniş yankı uyandırdı.

"TANYA YOKTU AKLIMDA"

Tanya "Eğer yapamazsam potaya gideyim. Olmuyorsa gideyim" dedi. Cemre de bunun üzerine "Tanya yoktu aklımda, bunu söyleyebilirim" ifadesini kullandı.

Sergen, bunun üzerine "İnandın mı?" diye Tahsin'e sorarken genç yarışmacının "Hafta başladı başlayalı ben hiçbir şeye inanmıyorum" dediği duyuldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Tanya ise gözyaşlarına boğuldu. Şeflerin önünde duygularına hakim olamayan Tanya yaptığı açıklamada "Keşke gözyaşlarımı aldırabilsem. Vallahi aldırırım be!" ifadelerini kullandı.

27 Eki 2023 - 04:00 Şanliurfa- Magazin

urfanatik.com son bir ayda 3.685.801 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.